Du er her: Coor Service Management AS sin profil

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Coor Service Management AS

Coor Service Management er en av Nordens ledende Facility Management-leverandører og tilbyr samtlige servicetjenester som kreves for at et selskap eller offentlig virksomhet skal fungere godt og effektivt.
Coor har markedets bredeste tilbud og spesialkompetanse innenfor arbeidsplasservice (soft FM), eiendomsservice (hard FM) og strategisk rådgivning. Ved å kombinere forskjellige tjenester fra disse serviceområdene kan vi tilby unike, effektive og fleksible løsninger som skaper verdi for kundene. Vi kaller det smart service ? service med IQ.
Blant Coors mange kunder finner vi bedrifter og offentlige virksomheter i diverse bransjer og med forskjellig størrelse. Vi tar stort ansvar for virksomheten når det gjelder selskapets kunder, ansatte, leverandører, miljø og samfunnet generelt.

Historie
Coor Service Management ble etablert i 1998, da som en del av Skanska-konsernet. Siden da har selskapet utviklet seg til å bli et ledende nordisk serviceselskap innenfor facility management, børsnotert på Nasdaq Stockholm siden juni 2015. Du kan lese mer om vår historie på våre eksterne nettsider http://www.coor.no/Om-Coor/Historie/

Coor Service Management AS

Besøksadresse:
Veritasveien 1
1363 Høvik
Postadresse:
Postboks 101, 1322 Høvik
1363 Høvik

Tlf: 405 55 000

www.coor.no
Søk på google

Til toppen av siden

Skriv ut

Topp

Norsk Møteforum AS - Solbergveien 22 - 3057 Solbergelva - Tlf. 815 MØTER / 31 30 30 30 - Faks. 32 87 08 33