Du er her: Security Community 2018
Påmelding

  Arrangør:


Offisiell samarbeidspartner:

 

Utstillere 2017:


 

 

 


 


 


 
 

 
 

 

 

 

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Security Community 2018

- Årets viktigste møtedag for deg med ansvar for sikkerhet

Den 31. Mai 2018 arrangeres Security Community for 8 år på rad. Dette er en unik møtearena der hensikten er å knytte kontakter og utveksle erfaringer med sikkerhetsansvarlige i andre store private og offentlige foretak, som har mange av de samme utfordringene som deg selv. Samtidig får man faglig påfyll via aktuelle foredrag og muligheten til å se nye sikkerhetsløsninger i standområdet.  

  

Hva er Security Community?
Security Community skiller seg ut fra andre tradisjonelle konferanser og seminarer ved at dette er en dag hvor alle sikkerhetsansvarlige som deltar gjennomfører 6 konkrete ansikt- til-ansikt møter, à 25 minutter med sikkerhetsansvarlige fra andre foretak.

For å sikre at møtene blir relevante og nyttige skal alle som deltar på forhånd levere informasjon om sin bedrift, f.eks. ulike prosjekter, erfaringer, organisering etc.

Du velger selv hvilke du ønsker å møte
Dine møter blir satt opp ved at du ca tre uker i forkant av arrangementet får tilsendt den totale deltakerlisten, og ut i fra denne velger du ut hvilke deltakere du ønsker å møte. 3 av møtene er med deltakere du har valgt på forhånd, og inntil 3 møter er med deltakere som har ønsket å treffe deg. Din konkrete møteplan får du tilsendt en uke før arrangementet.

Andre kunnskapsrike aktører du kan booke møte med
Kripos, Nasjonal sikkerhetsmyndighet, Politiet ved sentrum politistasjon, Datatilsynet og Norsk Sikkerhetsforening stiller sin kompetanse til rådighet der du som deltaker kan sette opp disse på din ønskeliste over hvem du vil møte. Disse representerer et bredt fagfelt innen sikkerhetsfaget. Du vil finne mer informasjon om disse når din ønskeliste settes opp.

Samarbeidspartnere
I tillegg til erfaring og kunnskapsdeling i møtene en til en, har vi med oss vel 15 samarbeidspartnere samlet i en mini sikkerhetsmesse. Disse representerer samlet et bredt fagfelt. De vil stille sin kompetanse til rådighet i møtebookingen. Du som deltaker kan booke møte med en eller flere av disse basert på ditt behov, de kan ikke booke møte med deg uten din godkjenning. Svært effektivt og overraskende bra med speed-dating

Noen tilbakemeldinger fra tidligere deltakere
Klikk for å lese mer
"...svært effektivt og overraskende bra med speed-dating..."
"...et effektivt opplegg..."
"...en dag med stor nytteverdi..."

Betingelser
Deltakeravgiften eks. mva er kr 3800.- per person.
Fakturering skjer etter påmeldingsfristen. Etter påmeldingsfristens utløp er det av praktiske årsaker ikke anledning til å melde seg av, og påmeldingen blir da automatisk bindende.

 

 

 

 

 

PÅMELDING: 

 

 

 

 

 

Firmainformasjon
Kontaktperson
Tilleggsinformasjon
Kommentarer

Til toppen av siden

Skriv ut

Topp

Norsk Møteforum AS - Solbergveien 22 - 3057 Solbergelva - Tlf. 815 MØTER / 31 30 30 30 - Faks. 32 87 08 33